Hydrolis na hrozno a ovocie 20 litrov Brixen
Hydrolis na lisovanie šťavy z ovocia a zeleniny. Osobitosťou tohto lisu je, že vlastný proces lisovania sa už nemusí robiť s námahou ručne, ale vykonáva sa rýchlejšie a efektívnejšie pomocou vodnej energie z vodovodného kohútika. Vysoký výťažok šťavy, menej odpadu.
Kategória: | Mlynčeky a odšťavovače na ovocie |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnosť: | 14.8 kg |
Hydrolis na lisovanie šťavy z ovocia a zeleniny. Osobitosťou tohto lisu je, že vlastný proces lisovania sa už nemusí robiť s námahou ručne, ale vykonáva sa rýchlejšie a efektívnejšie pomocou vodnej energie z vodovodného kohútika. Vysoký výťažok šťavy, menej odpadu. Hydrolis na lisovanie šťavy z ovocia a zeleniny. Osobitosťou tohto lisu je, že vlastný proces lisovania sa už nemusí robiť s námahou ručne, ale vykonáva sa rýchlejšie a efektívnejšie pomocou vodnej energie z vodovodného kohútika. Vysoký výťažok šťavy, menej odpadu. Vrátane filtračnej plachty na malé zvyšky po lisovaní, s ochranou proti striekajúcej vode (skladovací kryt). Flexibilný vak na vodu, prípojky na prívod a odvod vody, manometer na kontrolu tlaku, odvzdušňovací ventil a tlakový poistný ventil. Kôš z nehrdzavejúcej ocele, vaňa a veko z hliníkového tlakového odliatku. Jednoduchá obsluha: Naplňte kašovitou hmotou, otvorte vodovodný kohútik a sledujte, ako expanzívny vak na vodu tlačí kašovitú hmotu na stenu koša. Po úspešnom zlisovaní jednoducho zatvorte kohútik a vyprázdnite vak na vodu cez výpustný kohútik. Zvyšky po lisovaní sa dajú ľahko odstrániť jednoduchým zdvihnutím lisovacieho koša. Ovocie treba pred lisovaním najprv pomlieť mlynčekom na ovocie. Vznikne kašovitá hmota, ktorá sa priamo spracuje v hydrolise.
Objem koša: 20 l
Rozmery koša (ØxV): 265 x 395 mm
Výška výpustu šťavy: 320 mm
Pracovný tlak vody: maximálne 3 bary
Prípojka na vodu: mosadzná rýchlospojka s vonkajším závitom 1/2"
Výpust vody: hadicová priechodka s vonkajším priemerom 19 mm
Celkové rozmery (ŠxHxV): 420 x 430 x 835 mm
Hmotnosť: 12,6 kg
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.